.










Pkk Kendi Adamlarini Öldürüyor (Telsiz Konuşmalari - Son Pkk Harekati)



Pkk Üç Günde Çok Zayiat Verdi Yüzden Fazla Ölü Var

24 Şehit ardından başlatılan büyük operasyon ardan başlatılan ve Pkk'yı köşeye sıkıştıran operasyonda Pkk terör örgütünde canın ne kadar ucuz olduğunu bu video da göreceksiniz. Ayak bağı olmasın diye kendi adamlarını öldürme talimatı verirliyor. Bunu belki de anlamak istemeyen telsiz karşısındaki terörist tekrar soruyor 20 den fazla yaralım var ne yapayım, karşıdan terörün yüzünü gösteren ifade geliyor "Kafalarına sıkın dedim." İşte bu videoda terörün gerçek yüzünü ve Son Sınır Ötesi Operasyonun Pkk'yı nasıl sıkıştırdığnı görün.

 Etiketler:Yaralı arkadaşlarını vuran teröristler,asker video izle,kafalarına sıkın,terörün acımasızlığı,telsiz konuşmaları dinle,operasyon izle,tsk operasyonları,Kavaklı baskını,baskın blançosu

     Hakkâri Çukurca'da 24 askerin şehit olduğu saldırının ardından, terör örgütü PKK'nın yoğun olarak bulunduğu Kazan Vadisi'ndeki operasyonda 49 terörist öldürüldü. Şemdinli'de Aktütün köyünün güneyinde de 22 kişilik bir terörist grup ağır ateş altına alındı. Bu teröristlerden çoğunun öldüğü İnsansız Hava Araçları'yla tespit edildi. Bordo Bereliler de sınır ötesindeki Haftanin bölgesinde 20 teröristi etkisiz hale getirdi.
(alıntı:http://www.youtube.com/watch?v=SWaXUbMtkAQ&feature=related


Labels: , , , , , , ,



Bir Yorumu Esirgemeyin:

Yorumunuz İçin Teşekkür Ederiz

Blogger tarafından desteklenmektedir.